En dag på Oppdal

IMG_7518.PNG

Alarmen ringte halv syv i morrest og en halvtime senere var vi på veien med kaffekoppen fra Shell i hånda. Det er blitt obligatorisk på alle kjøreturer lengre enn Shell på Frei å kjøpe kaffe latte med espressoshoot og en dæsj karamell😉

FullSizeRender.jpg
IMAGE.JPG
IMAGE.JPG
FullSizeRender.jpg
IMAGE.JPG

I skrivende stund sitter vi i bilen på vei hjem igjen med brennende lår. Det spørs om jeg kommer med ned trappa i morgen. Herregud så rusten lårmuskulaturen min er.

Det var muligheter for å teste ski fra Vølkl i dag, og både jeg og Fredrik testet et par hver. Det ble ikke noe skikjøp for å si det slik. Det var den verste turen av dem alle. Jeg fikk meg så vidt ned med dem på bena😂, selv om de var skikkelig curved og skal være mye lettere å renne på i preparert løype enn mine egne. Jeg fikk bekreftet at jeg er såå fornøyd med mine egne ski fra RMU. Gammel vane vond å vende, vet du! 

Vel, vi har hadt en fantastisk dag i bakken sammen. Nysnø og sol. Og et fint avbrekk i hverdagen. Nå er jeg klar for en ny uke i morgen. 

IMAGE.JPG
IMAGE.JPG