Sjekket inn i Stølen

Leid leilighet i Stølen. Ski in ski out

Lille E blir mer og mer glad i å kjøre bil igjen, heldigvis. Kjøreturen til Oppdal i går gikk helt smertefritt. Vi hadde leid oss inn på ei leilighet i Stølen for anledningen. Da vi kom frem hadde mamma og pappa disket opp med Gyros.

Leid leilighet i Stølen. Ski in ski out
Hyttetur med chihuahua. Leid leilighet i Stølen. Ski in ski out
Chihuahua brun og hvit
ulltøfler for store og små
ulltøfler for store og små

I dag var det duket for ski. Selv om det var nærmere ti minusgrader tittet solen frem og det ble levelig å være utendørs. Vi la bak oss noen km på langrenn før vi spiste nista oss inne på Rockoss i Stølen.

langrenn med thule sportsvogn 2, skikit
langrenn med thule sportsvogn 2, skikit
langrenn med thule sportsvogn 2, skikit

Jeg prøvde meg på å dra pulken jeg også, og det gikk veldig fint. Det var gøy å dra pulk.

IMAGE.JPG
ullpledd fra Røros Tweed
Stølen, Rockoss. Fantastisk bakverk, perfekt etter en tur i bakken

Mamma hadde baket grytebrød, du finner oppskriften her. Og kakaoen er laget på på økologisk kakaopulver fra Sana Bona.

Grytebrød fra Berit Nordstrand og kakao laget på 100% rå kakao fra Sana Bona

-Sana Bona rått kakaopulver-

Rått kakaopulver er det fine pulveret som blir igjen når man kaldpresser kakaosmør fra rå kakaobønner. Kakaopulveret fra Sana Bona har et høyt fettinnhold sammenliknet med andre rå kakaopulver, noe som gir dette kakaopulveret en sødmefylt og kraftig aroma. Den unike aromaen og smaken skyldes den eksklusive rå kakaobønnen de bruker som er av den originale sorten Arriba Crillo. Rått kakaopulver er èn av naturens rikeste antioksidanter, så lenge det ikke er varmebehandlet. I tillegg er de en rik kilde til en rekke vitaminer og mineraler.

-Om Sana Bona rå kakao-produkter-

Alle deres rå kakaoprodukter kommer direkte fra kakaobonden i dypet av Equador og stammer fra den urgamle og eksklusive kakaobønnesorten Arriba Crillo. Kakaoen høstes for hånd fra viltvoksende trær og er spesielt ettertraktet for sin gode smak. Den unike smaken kommer av at trærne i generasjoner har blitt vannet av regn- og fjellvann slik at trærne vokser seg fruktige og kun høstes når kakaobønneneer helt modne. Bønnene tørkes i solen under åpen himmel -helt uten glasstørking som praktiseres flere andre steder. Kakaobønnene er derfor 100% rå fra de plukkes til de havner hos oss. De syns at renheten til deres viltvoksende kakaobønner fra jungelen gir en dyp, intens og forførende sjokoladesmak. -og jeg kan si meg helt enig.

Stølen, oppdal