Rolig start på uken

(dette innlegget skulle vært publisert i går, men hadde utrolig nok bare lagt seg i utkast)

P1050675.JPG

Det ble en veldig rolig start på denne uken, i hvertfall i forhold til hva planen var i går. Fredrik dro til Stavanger på jobb i dag og skal være borte i noen dager, og siden jeg har fri denne uken så kom vi plutselig på i gårkveld etter at vi var kommet hjem fra Oppdal at jeg og lille E likegodt kunne være med. Jeg var innstilt på å bare pakke om bagene og sette alarmen på 05.00 i dag, men siden flybillettene var såpass dyre så droppet vi det bare. Fredrik får reise alene denne gangen. Og vi lå i sengen helt til halv ni i morrest. -dét er ikke hverdagskost for tiden for å si det slik. Jeg kjenner at det er skikkelig deilig å ha noen late dager hjemme nå, selv om det også hadde vært koselig å sett igjen alle menneskene på åpen barnehage i Stavanger.

tassen krus og egg glass
tassen følelses-sett

Til jul fikk vi egg-glassene i serien Tassen følelses-servise. Jeg digger den serien. Den er så søt, barnevennlig men også kul. Her gjelder det å få kaffen servert i rett kopp om morningene, hvis ikke blir det rabalder. Hver gang jeg får “gretten”-fjeset på koppen skylder Fredrik på at det var tilfeldig. -Jeg har mine tvil.