Søndag er turndag

IMG_7361.JPG

Lille E var så heldig å få klubbdrakta til jul, og det er kjempestas (spesielt for mor) å ta på denne på søndagene før vi drar i Braatthallen for å være med på «foreldre og barn turn» For litt over et år tilbake trengte foreningen ny lagdrakt. Min bestevenninde som også er fadder til lille E, jobber i turnforeningen, og skulle da bestille ny lagdrakt. Jeg hadde fri en dag fra jobb å dro å besøkte henne da hun holdt på med dette. Vi fant en nettside hvor vi kunne bestille treningsklær fra og også designe egne drakter. Jeg var i himmelen et par timer der jeg drev å skisserte forslag til ny lagdrakt. Jeg hadde selvsakt noen kritierier som blandt annet farger. Selv om foreningen skulle ha ny drakt bestemte vi oss for at vi måtte ivareta fargene som Kristiansund turnforening er kjent for; blått, hvitt og gull. Hun sendte inn forslaget mitt og bare en uke etterpå fikk jeg vite at det ble denne med kun noen få endringer. Hvor kult er ikke det?

Jeg fant to snap-bilder jeg tok den dagen som legger med:  

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Og jeg skal ærlig innrømme at tårene var ikke langt unna da denne flotte tuendrakten lå under treet i mini størrelse til lille E. 

FullSizeRender.jpg

Det er veldig spesielt å tilbringe litt tid i turnhallen igjen, og ekstra stas å kunne ta med min egen datter dit. Hun skulle bare visst hvor mange timer jeg tilbringte der i mine yngre dager. -hjelp, nå hørtes jeg plutselig veldig gammel ut. Men det føles som om det var i går at jeg sto der piss nervøs før en konkurranse å ventet på at dommerne skulle hilse å jeg kunne begynne på øvelsen min.  Jeg gleder meg til å vise henne bilder fra da jeg turnet. 

IMAGE.JPG
IMAGE.JPG
IMAGE.JPG