Denne ukens meny

I går kom matkassen levert på døra, akkurat som forventet. Denne gangen bestilte vi også med frokostprodukter, og jeg har et mål om å ikke dra på butikken hele uken. -Så befriende. Jeg har tatt bilder av menyen denne uken, og jeg gleder meg til å teste ut hver eneste rett.

Ukesmeny fra godt levert

Menyen denne uken ser slik ut:

Persillestekt lange med poteter og agurksalat

Krispy kyllinglår med stekt ris og hoisinsaus

Kremet pasta med sitrus og timianmarinert ytrefilet av svin

Kremet blomkålsuppe med bacon

Ukesmeny fra godt levert
Ukesmeny fra godt levert
Ukesmeny fra godt levert
Ukesmeny fra godt levert

I hver kasse er det med et fysisk blad med ingredienseliste, bilde av hver rett og fremgangsmåte. Disse tar jeg vare på å samler i en perm. Så hvis vi en gang avslutter dette abonnementet så kan vi faktisk bare finne frem disse prosjyrene og bruke de som handleliste i butikken og lage rettene om igjen. -Jeg kaster ikke noe jeg, vet dere;P

P1290978.JPG