perfekt på morningen

IMG_8250.JPG

-Keune man Refreshing-

Jeg må tipse dere om disse produktene. Shampoo og balsam fra Keune Man. Den er perfekt å bruke etter morgentrening eller bare morgendusjen. Den inneholder mint og peppermynte og er så oppfriskende. Ja, faktisk så oppkvikkende at du bør ikke bruke den på kveldstid før du skal legge deg. Jeg selger denne på jobb, og viste at den skulle være forfriskende, men ikke at den funket såå godt. Disse to er Fredrik sine, men jeg måtte låne av han da jeg selv var tom for shampoo, og etter det ble det ikke noe stress med å skaffe meg ny. Jeg vasket også ansiktet med denne etter at jeg hadde shamponert inn håret, og huden ble så fin og frisk etterpå. Selv om det er en herreshampoo er det ingen ting som tilsier at ikke vi damer kan bruke den også. Den lukter ikke mann liksom, og den både renser og gir fuktighet til håret så den er like fin for oss damer. Jeg ser for meg at denne må være perfekt å ta med til varmere strøk etter en dag på stranden og man skal dusje og gjøre seg klar for kvelden.

-cooling sensation-

IMG_8249.JPG
IMG_8251.JPG
IMG_8252.JPG

Ha en fin dag, ville bare titte innom for å gi dere dette oppfriskende tipset.