trening i garasjen

P1290952.jpg

-hjemmetrening-

For lenge siden “meldte” jeg meg ut av treningssenter, og for litt siden meldte jeg meg ut som støttemedlem også. Jeg fant ikke tid til dra dit å trene, og de få timene som var igjen av dagen til egentid ville jeg tilbringe på sofaen. Å ha en ettåring er jo trening i seg selv. Kanskje mere utholdenhetstrening enn kondisjonstrening, men kroppen har godt av å få opp pulsen litt også, så jeg har sakte men sikkert letet etter den siste pushen for å gjøre noe med saken. På nyåret åpnet Caroline Berg Eriksen en instagram-profil som hun kaller Netfit, og det var den lille dråpen som skulle til for at jeg hoppet i treningstøyet. Treningen hun legger ut er beregnet på hjemmetrening og er kjapp og effektiv. -Akkurat hva jeg er ute etter. Jeg dro på butikken å kjøpte noen småsaker som strikk og supplerte med det jeg hadde fra før av hva gjelder treningsutstyr og da hadde jeg alt som skulle til for å gjennomføre en treningsøkt.

index.jpg

Vi har jo en ganske grei garasje som har bra stereoanlegg og mulighet for å vise musikkvideoer eller treningsvideoer på storskjerm så dette kan bli bra. Har du forresten prøvd å trene i mørket med full guffe på høytalerne. Det er så digg! Svetten kan bare renne, og man slipper å se hvor bleik og guffen man egentlig er.

P1290963.jpg
P1290960.jpg
P1290958.jpg

Yes! I did it, og gleder meg allerede til neste økt. Jeg krysser fingrene for at jeg kommer til å fortsette med dette, for jeg har så godt av det. Jeg håper at om en stund når jeg tar det samme bildet, at “threseps`n” synes over armen også, og ikke bare henger under;P Jeg vet at man må minst holde på i tre uker før man kan begynne å kjenne energien treningen gir, og den energien trenger jeg så sårt!