Flere fridager

IMAGE.JPG

Det er så godt å ha flere fridager etterhverandre. Har man kun én fridag, har man planer om å rekke alt på den ene dagen og det blir lett bare kaos. Man skal rydde og vaske, lage god middag, kanskje bake, gå tur, dra på besøk... ja, listen er lang. Og jeg har problemer med å skjønne at alt dette ikke er gjennomførbart på en dag. Nå som jeg har begynt å jobbe skiftordning på frisørsalongen blir saken en annen. Den første fridagen går med til avslapning og å roe litt ned, til tross for alt husarbeidet som jeg trenger å komme ajour med. Klarer jeg å overse dette den første dagen tar jeg fatt på dette på dag nummer to, hvis ikke begynner jeg på kvelden (natteranglere får plutselig en enorm energi rundt ni-tiden, for de som ikke visste det😉)

Og når huset er ajour og energien på plass er jeg klar for å ta fatt på resten av listen, altså bare hyggelige ting og det man har lyst til.

I går ble en slik dag. Jeg og en venninde hadde formiddagsyoga hjemme i stua mi, vi fulgte en av Adrienne sine yoga-filmer på YouTube. Jeg laget kremet pasta med sitrus og timianmarinert ytrefilet av svin til middag. Det var så godt, lille E spiste med begge hendene. Jeg er så glad for at hun er en liten matelsker.

IMAGE.JPG
IMAGE.JPG
IMAGE.JPG
IMAGE.JPG
IMAGE.JPG

Vi satte bolledeig som sto til heving mens vi var ute å kjørte akebrett. Gjett om det var godt å komme inn til boller etterpå. Vi har ikke spisebord om dagen, da dette kommer levert i februar, så vi inntar en del måltider inspirert av japanesere, altså på gulvet. Det er kjempestas for lille, hehe. Jeg ordnet til et fat med boller og satte på gulvet midt mellom puter, pledd og en lyslenke som enda ikke har funnet veien ned i julekassen sin, og skulle bare hente kameraet for å ta noen bilder, når jeg kom tilbake var begge bollene prøvesmakt og snudd på hodet, og det ble plutselig ikke noe bildemateriale til bloggen lengre😂 men godt var det, og veldig populært å spise boller til kvelds. Senere på kvelden kom Fredrik hjem fra jobbreise og vi fikk litt voksentid sammen før vi måtte finne drømmeland.

IMAGE.JPG
IMAGE.JPG
IMAGE.JPG

Den stakkars snømannen vi lagde ved første snøfall for omtrent to uker siden står fortsatt, men det er bare såvidt😂