Det siste glitteret...

Nyttårskjole, svart velur med glitter.

…eller det første… alt ettersom. Tidenes januarvits, i år som alle andre år. “Jula er ikke ferdig for i år”, “det har ikke vært jul i år enda” osv.

Nyttårskjole, svart velur med glitter.
Nyttårskjole, svart velur med glitter.
Nyttårskjole, svart velur med glitter.Nyttårskjole, svart velur med glitter.
Nyttårskjole, svart velur med glitter.

Vel, jeg tenkte at jeg måtte legge ut bilder av nyttårskjolen min, og det ble en med glitter. Alle snakker om at strømpebukser med glitter er et must-haves i julemåneden. Jeg gikk all in og kjørte på med glitter på hele kjolen. Jeg var helt rådlaus hva gjelder kjolevalg på selve nyttårsaften. Jeg hadde brukt opp alle kjolene jeg så for meg å bruke i jula. Hadde telt feil der gitt. Så jeg gikk ned på senteret etter jobb på første og beste butikk og fikk hjelp. Jeg prøvde den ikke før jeg skulle bruke den, å første tanke da jeg tok den på var at jeg ikke kunne se ut som ei gammel dame med omslagskjole. Men etter litt makeup og styling av hår, ble den ikke så verst. Og behagelig var den òg. Helt perfekt til en kveld rundt matbordet med mye mat etterfulgt av spill rundt bordet. -mye sitting med andre ord.