Jeg er tilbake

P1060711.jpg

Nå har jeg gledet meg til å sette med ned å blogge igjen, selv om jeg egentlig er like blank som det nye året vår det godt å åpne macen igjen.

P1060715.jpg
tilbake til hverdagen. Bilder av kontoret

Fredrik har reist ut på jobb så denne uken har jeg planer om å være litt asosial fra den «virkelige» verden og komme godt igang med sosiale medier og blogg igjen. Jeg har veldig lyst til å skape skikkelig godt og interessant blogginnhold for dere, men det ser ut til at dette året blir et travelt år, og for at jeg skal klare å holde liv i bloggen, noe jeg veldig gjerne har lyst til, så blir det for det meste innlegg fra det jeg faktisk gjør i hverdagen, og ikke at jeg gjør ting for å skrive om det på bloggen etterpå. -gir det mening(?) heh... om det nå kan kalles en inspirasjonsblogg, får du som leser vurdere. -I guess not😂 men en helt vanlig hverdagslig blogg, hvor ting ikke er så pyntet på kan være koselig lesning det også. En venninde sa til meg at folk elsker å se at ryddige folk roter!

tilbake til hverdagen. Bilder av kontoret