mi sjokoladekake

mørk sjokoladekake,

Mørk sjokoladekake

Jeg har lenge letet etter den perfekte oppskriften på en good, mørk saftig sjokoladekake. Mamma har alltid hadt en fast kake hun har baket. Denne kaken har hun gitt bort i anledninger dåp, konfirmasjon og andre selskaper. Jeg ville også ha en slike kake. En kake jeg ble så god til å lage at jeg kunne lage den på strak arm på kort varsel og som venner og familie kan spørre meg om å lage til den om de trenger en kake. En amerikansk oppskrift ble det. Jeg har laget denne bare to ganger til nå. Men jeg vil virkelig at dette skal bli «min kake»

mørk sjokoladekake,

Jeg er fornøyd med farge, form og utseende men føler den mangler en liten piff i smaken enda. Kanskje litt lime og litt kaffe. Vel jeg skal prøve meg frem. Kanskje deler jeg oppskriften her en dag også, eller jeg bestemmer meg for at den skal være min og du må heller spørre meg om å lage den til deg om du vil smake den😉

mørk sjokoladekake,