organisering med blanke esker

organisering med blanke esker. All julepynt er pakket vekk.

Hver gang jeg har skrevet esker i dette innlegget har det korrigert seg til ekser. Jeg har derfor korrekturlest denne teksten eks (haha) antall ganger. Hadde tatt seg ut om overskiften hadde blitt

”organisering med blanke ekser”.

organisering med blanke esker. All julepynt er pakket vekk.
organisering med blanke esker. All julepynt er pakket vekk.

Den første uken i januar gikk med til opprydning og organisering. Med dette fikk jeg litt for god hjelp av lille E, så “god hjelp” at jeg måtte rett og slett utsette hele prosjektet til hun hadde lakt seg. Hun skulle prøvesitte alle eskene, gjorde flere forsøk på å pakke ned hunden og ikke minst var det veldig gøy å ta alt jeg puttet oppi eskene ut igjen. Så det enkleste og mest effektive var bare å la henne få sitte i ei ekse, så tapet jeg sammen to til etter henne med en nisse i hver og så lekte vi tog. Frem og tilbake mens vi ropte “tut-tut”.

organisering med blanke esker. All julepynt er pakket vekk.
organisering med blanke esker. All julepynt er pakket vekk.

Jeg hamstret inn blanke esker for å få en bedre oversikt i boden. Jeg tenkte først at blanke esker vil se rotete ut, men har kommet frem til at dèt er det mest praktiske. Og da slipper jeg å skrive så mye på innholdslappen utenpå kassene også. Klapp på skuldra til meg selv, for å gå for et praktisk valg fremfor et estetisk valg. Jeg begynner å bli god på dette nå. Nå er alt av julepynt pakket vekk, og i samme slengen ble mye skapplass rundt om frigjort også. En lettelse i seg selv. Det er en fryd å åpne skyvedørene nede i boden nå.