Min andre morsdag

IMG_8168.JPG

Dette innlegget skulle jeg skrive i går kveld etter at lille hadde lakt seg men da var jeg så utslitt selv, at jeg gikk bare å la meg etter at pizzaen var inntatt. Men herregud så heldig jeg er som faktisk får føle på denne slitenheten  av og til for å ha et barn, for det er så verdt det.

IMG_8167.JPG
IMG_8166.JPG

Dagen min startet med en at en fint pyntet lille E og og Fredrik kom opp på soverommet med blomster og gaver. Jeg fikk sove helt til 08.00 i i går. Vi spiste frokost sammen og Fredrik måtte dra på jobb. Jeg og lille E gikk opp til mamma og pappa og spiste enda en frokost og overleverte gaven som jeg hadde ordnet til min mamma. Vi trillet tur sammen videre til bestemor og bestefar, slik at mamma fikk overrekke bestemor en liten hilsen. Der spiste vi kaker og drakk litt kaffe før ferden til meg og lille E gikk til Braatthallen for å turne.

IMG_8165.JPG
IMG_8164.JPG

 -når noen strek på et kort tegnet av en liten barnehånd, mitt eget barn, betyr så mye❤️

IMG_8163.JPG

Middagen spiste vi hjemme hos mamma og pappa. En skikkelig kosedag der vi fikk vært sammen alle mann, sett bort i fra at Fredrik var på jobb.

IMG_8162.JPG
IMG_8161.JPG

I dag er det en ny uke, og rutiner må på plass igjen. Mine prioriteringer er et sunt kosthold og nok søvn. Det er alfa omega for å klare å gjennomføre med et smil om munnen, og det må jeg få til.

Ha en fin uke🌸