Miami vibes på Gran Canaria

Miamivibes på Gran Canaria. Suites and Villas by Dunas (ex Dunas Suites and Villas)

-Suites and Villas by Dunas (ex Dunas Suites and Villas) -

Vi har bestilt oss tur!!! Jeg hopper i sofaen... det er en liten gamblingtur vel og merke, for Fredrik har ikke fast turnus for øyeblikket, men jeg klarte ikke å vente lengre. Jeg måtte ha noe å se frem til nå, og var så redd for at når tiden var der så var alt opptatt. Så det kan godt hende at vi må benytte oss av avbestillingsforsikringen, men jeg får bare krysse fingrene. Bare mens jeg satt de kveldene å så på turer så forsvant de foran øynene på meg. Så jeg er nok ikke alene om å bestille tur i disse dager. Jeg hadde jo et lite ønske om å booke på Ocean Beach, men med kun ei uke til rådighet uten slindringrom, så fikk vi ikke plass der.

Miamivibes på Gran Canaria. Suites and Villas by Dunas (ex Dunas Suites and Villas)
Miamivibes på Gran Canaria. Suites and Villas by Dunas (ex Dunas Suites and Villas)

Med en ettåring med på turene så blir kravene automatisk større; temperaturen må være riktig, ikke for varm men ikke for kald til å kunne bade, flyturen kan ikke være altfor lang, hotellet må være barnevennlig, rommet må ha kjøkken (for å kunne ha andledning til å ordne seg mat utenom hotellets måltider, og på kveldene for min og Fredrik sin del da vi blir sittende på rommet på kveldene og ikke ute på restauranter) hotellet må ha all-inklusive(kan ikke sitte lenge å vente på mat til hvert måltid med en ettåring), rommet må ha balkong, slik at jeg og Fredrik kan nyte kveldene der etter at lille har lakt seg, hotellområdet må være såpass stort og inneholde alt vi trenger slik at vi egentlig ikke trenger å forlate hotellet, (denne turen er ment for lille E og vi skal ikke stresse med å dra overalt for å oppleve og se, shopping er med andre ord ikke med i plana)  hotellet må ha gåavstand til strand så vi slipper å bestille taxi med barnesete osv (og jeg syns det er tryggest å gå, for jeg har kjørt taxi i utlandet før. -førstemann på hornet får kjøre i rundkjøringen først osv. Ikke trygt) og listen forstsetter.... 

Miamivibes på Gran Canaria. Suites and Villas by Dunas (ex Dunas Suites and Villas)

…og valget falt derfor tilslutt på Suites and Villas by Dunas (ex Dunas Suites and Villas) på Gran Canaria. 

Miamivibes på Gran Canaria. Suites and Villas by Dunas (ex Dunas Suites and Villas)
Miamivibes på Gran Canaria. Suites and Villas by Dunas (ex Dunas Suites and Villas)
Miamivibes på Gran Canaria. Suites and Villas by Dunas (ex Dunas Suites and Villas)
Miamivibes på Gran Canaria. Suites and Villas by Dunas (ex Dunas Suites and Villas)Miamivibes på Gran Canaria. Suites and Villas by Dunas (ex Dunas Suites and Villas)
Miamivibes på Gran Canaria. Suites and Villas by Dunas (ex Dunas Suites and Villas)

 Herregud som jeg gleder meg til å ta med lille E på denne ferien. Dette blir den første familieturen vår til «syden» les: varmere strøk. Og jeg kan ikke vente med å se henne kose seg gløgg ihjel med bare tær i sanden, lette sommerkjoler, is i hånda, med strandleker på stranden og i sklia i bassenget. 

Miamivibes på Gran Canaria. Suites and Villas by Dunas (ex Dunas Suites and Villas)

Jeg er faktisk ganske kjent på denne øya, da dette var plassen mamma og pappa tok med meg og mine søsken på når vi var små, hele fem år på rad!! Jeg kommer til å få så mye flashbacks, og det skal bli fantastisk å ta med min egen familie på det som jeg syns var så bra når jeg var liten. Jeg har bladd i albumer fra disse turene, kanskje jeg lager et lite innlegg av det. -et tilbakeblikk fra da jeg var lita!

Miamivibes på Gran Canaria. Suites and Villas by Dunas (ex Dunas Suites and Villas)