Travle dager

IMG_8220.JPG

Hei dere. Disse dagene har vært så travel. Hver kveld etter at lille E har lakt seg har jeg vært på farten. Det har vært møter, kurs og seminarer. Hodet har vært så fullt når det har truffet puta om kveldene. 

IMG_8215.JPG
IMG_8222.JPEG
IMG_8214.JPG

Og apropos valentinesdagen i går, har den aldri blitt markert dårligere. Fredrik har reist offshore og jeg tenkte jeg skulle lure en liten gave oppi bagen hans som han skulle åpne. Jeg kjøpte en kokkekniv til samlinga, men i det jeg snek meg bort til bagen hans kom jeg heldigvis på at med en kniv i bagen blir han jo stoppet i sikkerhetskontrollen. Huff, jeg ser det for meg at han hadde blitt trukket tilbake i sikkerhetskontrollen og de ber om å få se i bagen hans og han helt uvitende får øye på den rosa pakken med hjerter på. Han hadde kommet til å blitt såå oppgitt over meg😂 Det ble med bare kortet, så får han gaven når han kommer hjem.  

IMG_8223.JPG