Pangstart

IMG_8342.JPG

Jeg visste at denne morningen ville bli travel da jeg la meg i går kveld. Å jaggu hadde jeg rett, men heldigvis gikk alt etter planen og jeg rakk alle avtalene på sekundet. -Å ha så tett program med med en ettåring med på løpet er ikke å anbefale. Det hadde virkelig ikke trengt å gått så strøkent. (Det ble ei veldig muntlig skrevet setning, i mangel på bedre ordvalg i farten) 

Vi startet med de vanlige rutinene; frokost, påkledning, lufte hunden osv.. så hadde jeg ei visning på sokkelleiligheten før det bar videre rett til fotograf, som hadde stilt opp før arbeidstidstart, for å ta passbilder til lille E. Vi var tomme for blekk i printeren hjemme, (for jeg tenkte egentlig å ta passbildene selv) det holdt akkurat til å få skrevet ut fullmaktskjema som den forelderen som ikke er med barnet må signere på, og heldigvis for det. Hvis ikke hadde det blitt merarbeid rundt dét også. 

Vi dro videre til politistasjonen hvor vi hadde time 09.50 og der var det oppussing og omskilting. Jeg havnet først på et venterom med mange andre, og begynte å frykte at jeg kom aldri i verden til å rekke å levere i barnehagen å dra på jobb til 11.00. Men jeg fant ut at det var et eget venterom for norske statsborgere og der var det heldigvis ingen andre, så vi kom rett inn.

Vi fikk fikset pass, og da var det levering i barnehagen som sto på lista. Gruppen til Lille E hadde utetid, så jeg måtte kle på henne turklær og akkurat i det hun var klar til å gå ut kommer gruppen inn igjen. Haha, jaja... noen dager altså. Jeg rakk jobben min til elleve, men med svetteperler på nesen.

IMG_8346.JPG
IMG_8352.JPEG
IMG_8341.JPG
IMG_8392.JPG

 Bildene er fra i går da vi feiret bestemor sine 70 år, jeg er mett enda. Min lillebror rakk å komme i selskap også, og dette ble vel det siste måltidet sammen på veldig lenge vil jeg tro for han har signert utleiekontrakt med et fotballag i Sverige så han flytter dit denne uken. Jeg fikk melding fra han om at det var både Leos lekeland og Djurpark i nærheten av der han skulle bo, så lille E kom til å trives. -noen som har lyst på besøk av søstera si ja❤️ Der barna trives, trives foreldrene vet du!

IMG_8348.JPG