Korrigering og friske tupper

-egenpleie etter stengetid- 

Stinas frisørverden

Etter salongens stengetid ble jeg og mamma igjen for å fikse mitt hår. Som jeg nevnte tidligere så kan jeg ikke gjøre de store endringene da jeg skal være med på et fotoprosjektet snart, men jeg måtte bare friske opp fargene og tuppene litt nå. 

Vaskestoler med massasje på stinas friøsrverden
Vaskestoler med massasje på stinas friøsrverden

Det er ikke hver dag jeg sitter i vaskestolen og frisørstolen selv, og det er så deilig når jeg først gjør det. Det er nesten så sjeldent at jeg glemmer hvordan det er for hver gang. Det er ikke bare balsam for håret, men også for sjela. Hver gang jeg sitter her tenker jeg at må ta meg tid til å gjøre dette oftere.  

Stinas frisørverden

Jeg tok en lett korrigering på hele håret, bare for å få det lyseste litt kaldere. Og denne gangen ble det ikke brukt hårstyler  fra Ghd for å lage krøller/spill i håret, men det er fønet med rundtbørste. Kjekt å kunne teste ut nye ting. 

stinas friøsrverden

Ha en fin fredagskveld💋