Reiseforsikringen måtte benyttes

-En slange var grunnen-

Hehe, neida, joda!!! Hva gjør man ikke for de små….

Hotell Taurito Princess, Mogan. Gran canaria
Hotell Taurito Princess, Mogan. Gran canaria

Selv etter at jeg hadde bestilt tur satt jeg fortsatt på nettet å så på turer og hotell. Plutselig dukket dette bildet opp av et barnebasseng med en stor slange oppi. Da var det gjort. Hit må vi dra tenkte jeg. Heldigvis måtte jeg ikke benytte meg av reiseforsikringen pga at vi ikke kunne reise likevel, men fordi jeg fant et bedre hotell. Dette hotellet har mange flere fasiliteter for barn, og vi får et rom med terrasse i høyden. “luxury sheets” var også noe jeg spesielt la merke til i teksten;P -sengetøyet er så viktig!

Hotell Taurito Princess, Mogan. Gran canaria

Jeg begynte å tenke på at på det andre hotellet som jeg booket var det kun villaer der terassen var på bakkenivå og jeg vil helst ikke ha besøk av noen firbente... jeg vet at mange firbente dyr kryper like godt loddrett som vannrett, men det føles bedre likevel å kunne nyte kveldene på en terrasse med utsikt utover hotellanlegget og ikke på bakkeplan i en hage.

Så da går turen til Hotell Taurito Princess i Mogan istedet, fortsatt på Gran Canaria da.

Jeg gleder meg som et lite barn til denne turen. Legger med noen bilder fra hotellet.

Hotell Taurito Princess, Mogan. Gran canaria
Hotell Taurito Princess, Mogan. Gran canaria
Hotell Taurito Princess, Mogan. Gran canaria
Hotell Taurito Princess, Mogan. Gran canaria
Hotell Taurito Princess, Mogan. Gran canaria
Hotell Taurito Princess, Mogan. Gran canaria
Hotell Taurito Princess, Mogan. Gran canaria