nye magasiner og postere

IMG_8702.jpg

Bli inspirert av fine bilder og fantastiske produkter

-Keune, Stinas Frisørverden

Nye postere er på plass i utstillingsvinudet og rykende ferske magasiner ligger å venter på deg i venteavdelingen. Vi får leveranse fra Bladpakken en gang i måneden med utvalgte blader i mange kategorier; mote, motor, interiør, mat og sladder en hel uke før de kommer ut i butikkhyllene.

Stinas frisørverden, Hauggt 4
IMG_8705.JPG

Dette er min siste arbeidsdag før en ukes ferie. Jeg tror jeg må sniklåne med meg det ferskeste Costume i kofferten.

IMG_8704.JPG
IMG_8703.JPG
IMG_8698.JPG
IMG_8700.JPG
IMG_8701.JPG

Neglene mine har fått ny shellac i en nydelig dus tone og håret er korrigert til et kaldere skjær. Bryn og vipper er farget, så jeg slipper å tenke på så mye sminke mens vi er på badeferie. Når jeg kommer hjem skal jeg ta med et bad og en krobbskrubb så er den bleike kroppen klar for litt sol og varme. -Alt hva vi damer må fikse og ordne før en tur. Mens mannfolka, de teller antall dager borte og pakker boxere etter det. Og når vi kommer frem så kommer spørsmålet: “Åh, har du med solkrem” Haha, neida, joda, nesten!

IMG_8699.JPG

Ha en fin dag!