ready for vacay

IMG_8680.JPG

Rens, skrub og ansiktsmaske

-fra Zo Skin

-Klar for ferie-

Jeg har tatt med meg iPaden i badekaret, så denne oppdateringen kommer nettopp fra badet. Vi har fått oss så fint brett, som gjør multitaskingen enklere. Når det er plass til en te-kopp er det også plass til IPad for å gjøre litt jobb eller bare oppdatere bloggen. Jeg var på ladiesnight før jul og der hadde blandt annet Cspa Buddakan stand og jeg ble introdusert for hudpleiemerket Zo-skin. Jeg kjøpte med meg en ansiktsrens/skrubb og en maske. Er kjempefornøyd. Så denne sitter jeg med i ansiktet nå som skal gjøre ansiktet mitt fresht før avreise i morgen. -er det lov å innrømme at jeg smører denne masken på hender og legger også? Det trengs fuktighet, mer enn noen gang spesielt på denne årstiden, så hvorfor ikke tenker jeg.

Zo Skin health fra Cspa Buddakhan i Kristiansund

Neste oppdatering vil bli fra Spania, tror jeg. Om den ikke blir når vi kommer hjem igjen. Neida, jeg har lyst å prøve å blogge litt mens vi er på ferie også, men det er ikke første prioritet. Denne ferien er for lille E, og oss som familie. Jeg skal gjøre hva jeg kan for at lille skal kose seg maksimalt hvert eneste sekund av denne turen. Og når hun legger seg om kveldene, vil jeg bruke tiden på gode samtaler og koselige stunder med kjæresten ❤️

Zo Skin health fra Cspa Buddakhan i Kristiansund

ZO er et unikt hudprogram, utviklet av den kjente hudlegen Dr Zein Obagi fra Beverly Hills. Han står bak den tidligere hudserien NU-derm. Senere utviklet han en helt ny produktserie: ZO skin health. Det inneholder en medisinsk serie og en kosmetisk serie med produkter for forskjellige hudtyper. Alt fra fet hud, rosacea, pigmentforandringer og til solskadet hud.

Zo Skin health fra Cspa Buddakhan i Kristiansund

Offects Exfoliating Cleanser

Oljefri rensegelé reduserer talg og fjerner døde hudceller

Rens er viktig for alle hudtyper, men for en fet eller uren hud er det helt essensielt. Nøkkelen til å forbedre en fet hud er å fjerne døde hudceller som holder på bakterier og redusere overskuddstalg. OFFECTSExfoliating Cleanser gjør dette og enda mer ved å fukte og fornye huden, nøytralisere frie radikaler og berike med antioksidanter

Zo Skin health fra Cspa Buddakhan i Kristiansund
IMG_8679.JPG
Zo Skin health fra Cspa Buddakhan i Kristiansund

-dette er ikke et sponset innlegg, bare et lite tips fra meg til deg om du er på jakt etter litt god ansiktspleie;)