Prestmyra rasteplass

Prestmyra rasteplass med skur, grillmuligheter og huske

-turski og rasting-

Vi hadde ikke planer om en skidag i dag, men da Fredrik kom hjem i går etter en kveldstur på randoneski på Litjtussen, bedre kjent som nabofjellet til Snøtind, og kunne meddele at det var en fantastisk tur fikk jeg så lyst på ski dag jeg også. Det ble selvsagt ikke noe randonètur, men ski ble det. -turski og pulk. Rasting med kakao og nistepakke, kjentfolk i løypa og godt humør.

Prestmyra rasteplass med skur, grillmuligheter og huske
Prestmyra rasteplass med skur, grillmuligheter og huske
Prestmyra rasteplass med skur, grillmuligheter og huske
Prestmyra rasteplass med skur, grillmuligheter og huske
Prestmyra rasteplass med skur, grillmuligheter og huske
Prestmyra rasteplass med skur, grillmuligheter og huske
Prestmyra rasteplass med skur, grillmuligheter og huske

Vi kjørte videre til Eide for å besøke Lanullva, for å kjøpe inn litt vårull til lille E. Har du sett den nye fine kolleksjonen deres i pudderrosa? Den er så fin. Men dessverre ble dette en bomtur da de hadde stengt på søndager. Vi gjorde kun et kjapt søk i google som tilsa at de hadde søndagsåpent, men på selve nettsiden deres sto det at de hadde stengt. (Noe vi sjekket da vi sto der foran en stengt dør) Note to self: sjekk flere kilder, for man gjør handlinger!

Nå skal vi lage oss noe kveldskos, og så kommer mamma og pappa ned å spiser sammen med oss.

50928437_1062526717280813_7286578387517177856_n(1).jpg

Ha en fin søndagskveld, fine du!