Det finnes hjelp mot ubalanse i hodebunnen

FullSizeRender.jpg

Cutrin BIO+

-velvære for hodebunn inspirert av nordisk natur

Cutrin BIO+ er utviklet basert på behovene for sensitiv hodebunn og fint hår, og den generelle velvære i hodebunnen. Utvalget inkluderer produkter som behandler tørr og følsom hodebunn, flass og tidlig håravfall, for både menn og kvinner.

Cutrin BIO+ er en spesialserie for å løse hodebunnsproblemer. De ulike formlene, de aktive ingrediensene, forpakningene og duftene er oppdatert for å møte dagens krav til forbrukerne. Cutrin BIO+ har sin effektivitet fra de aktive ingrediensene som finnes i nordisk natur, som feks havreolje og furubark-ekstrakt, og drar nytte av den nyeste teknologien i bransjen

Selvtillit gir skjønnhet

En sunn hodebunn bidrar til generell velvære. Sterkt hår og en sunn hodebunn bidrar til selvtillit, hjelper oss å føle oss naturlig vakre, og underbygger vår generelle velvære.

Så mange som 50% av alle mennesker anslår at de har sensitiv hodebunn. I tillegg til sensitiv hodebunn kan hodebunnsproblemer skyldes ulike forandringer og ubalanser i kroppen som for eksempel svingene hormonnivåer, aldring, graviditet, amming og stress. Vår hodebunn blir også påvirket av vårt nordiske klima.

Cutrin BIO+ er utviklet for å opprettholde balansen og velvære i hodebunnen, noe som resulterer i en sunn hodebunn, samt sterkere og mer glansfullt hår.

I denne serien finner du produkter mot flass, for tørr og sensitiv hodebunn, mot for tidlig hårtap og for optimal hårvekst hos kvinner og mot for tidlig hårtap hos menn

Aktive ingredienser i denne serien er havreolje, Furubark-ekstrakt, sellerifrø-ekstrakt, Piroctone Olamine (er en veldig effektiv ingrediens mot flass), anagin, procapil og redensyl.

Cutrin BIO+ Strenghtening sett for kvinner mot for tidlig hårtap og optimal hårvekst hos kvinner.

Shampooen er lett rensende og styrkende.

Conditioneren er styrkende og nærende som gjør at håret føles mykt og sterkt.

Serumet er et styrkende og stimulerende serum som bidrar til optimal hårvekst

FullSizeRender.jpg


Cutrin BIO+ hair energy mot for tidlig hårtap hos menn.

Sjampoen er for menn som lider av for tidlig hårtap. Den renser, gir volum og fylde.

Boost scalp serum er et oppfriskende og stimulerende hodebunnsserum. Det gir styrke til håret og bidrar til optimal hårvekst.

FullSizeRender.jpg

Cutrin BIO+ anti danddruff CARE mot flass

En effektiv flass-shampoo som fjerner flass og bidrar til å lindre kløe. Denne brukes normalt som en behandling i en periode på ca 3-4 uker, men det kan i spesielle tilfeller vøre behov for kontinuerlig bruk.

Cutrin BIO+ special anti dandruff shampoo er derimot en sjampo til daglig bruk. Den fjerner glass og bidrar til å balansere hodebunnen.

Serumet er et effektiv leave-in-serum som fjernes flass og hjelper mot fet hodebunn. Pleier og bidrar til å lindre kløe.

FullSizeRender.jpg


Cutrin BIO+ shooting CARE for tørr og sensitiv hodebunnn

Sjampoen er lett rensende og beroligende for tørr hodebunn. Den gir fuktighet for både hodebunn og hår.

Conditioneren gir lett pleie og virker beroligende for tørr hodebunn. Den gir rikelig med fuktighet for både hår og hodebunn.

Serumet er et leave-in-serum for beroligende og fuktighetsgivende hodebunnsbehandling for ekstra tørr hodebunn.

FullSizeRender.jpg