Masse nytt innen tørrsjampo

Nå finnes ikke bare tørrsjampo lengre, men også tørrvoks, tørrbalsam og tørr»texturizer. Alle for forskjellige behov og ønsker. Jeg representerer hver av de under.

FullSizeRender.jpg

Dry paste: en matt paste for sexy «dag to» tekstur. Inneholder dry cleansing complex med zeolitt som adsorberer olje. Den har UV-filter. Masseres i hendene til den blir pudderaktig og jobb deretter gjennom gått hår. Etterlater ingen rester

IMG_8424.JPG

Dry shampoo: for en øyeblikkelig ren og friskt hår-følelse. Forleng frisyren med denne tørrsjampoen. Inneholder dry cleansing complex med stivelse for å adsorbere urenheter. Rist, spray og børst gjennom. Den har UV-filter

Dry Textureizer: denne usynlige tørrteksturerende sprayen tilfører volum og bustete tekstur med medium hold. Inneholder dry cleansing complex med zeolitt for å adsorbere olje. Rist og spray i håret. Den har UV-filter .

Dry Conditioner: denne fjærlette tørr-pleiesprayen gjør håret fløyelsmykt og følbart. Den gjør håret kambart med umiddelbar glatthet. Rist og spray i lengder og spisser. Den har UV-filter.