Produkter for volum i håret

FullSizeRender.jpg

Det finnes et hav av volumgivende produkter til håret. Men det som er aller viktigst er at produkter som ikke skal skylles ut som shampoo, conditioner og kurer er det viktig at de er av god kvalitet og er hudvennlige siden de skal være i nærheten av hodebunnen og huden over lengre tid for å unngå kløe og irritasjoner. Produktene fra Keune er fri for sulfater og parabener og mye andre stoffer som ikke er hudvennlige. Silikonet som brukes i disse produktene er også vannoppløsende noe som også er viktig for å klare å vaske håret helt rent uten hjelp av spesialshampooer. Under presenterer jeg produker som alle gir volum, de skal påføres i vått hår (prep-produkter) Vi har også et produkt som skal påføres i tørt hår som da blir som et stylingprodukt som for eksempel volumepowder.

Volume root volumizer

Bygg stort volum fra røttene med denne ultralette volumsprayen. Den har UV-filter. Rist og spray ved røttene på et fuktig hår, for så å gjøre det stort ved bruk av føner og rundbørste. Perfekt for et normalt til tykt hår.

Volume soft mousse

Volumskapende skum for et stort uimotståelig hår. Det har UV-filter. Rist og jobb gjennom fuktig hår, for så å føne. For et fint til normalt hår.

Volume strong mousse

Maksimerende skum med godt hold for fylde og stort volum. Perfekt for normal til tykt hår. Det har UV-filter. Rist og jobb gjennom fuktig hår. Føn for et «større enn livet»hår.

Volume thichening cream

Denne varmeaktiverende kremen skaper naturlig volum, noe som gjør den perfekt til fint hår. Den gir varmebeskyttelse opp til 230 grader og har UV-filter. Jobb gjennom fuktig hår og føn, eller la håret tørke naturlig.

FullSizeRender.jpg