Timeout inspiration

IMG_7862.JPG

God formiddag. Jeg sitter på jobb og venter på neste kunde. Da jeg oppdaget at jeg hadde 20 min til overs var jeg rask med å lage en kopp svart gull og hente meg et blad.

IMG_7863.JPG
IMG_7870.JPG

Vi venter fortsatt på det nye spisebordet vårt fra Sixbondstreet, pg jeg gleder meg sånn til å få stua «opp å gå» igjen. Jeg har så lyst å prøve å få til en litt lun, koselig spisestue krok. Men jeg vet ikke helt hvordan jeg skal få det til enda. Om det er belysning, en reol/veggdeler eller fargen på veggen som må til for å få den feelingen jeg er ute etter. Jeg vet jo at et teppe på gulvet under bordet hadde gjort mye av jobben. Og jeg har så lyst på et viskoseteppe i gråtoner, men vi kan desverre ikke ha et så tett teppe på gulvet da vi har varme i gulvet. Men kanskje jeg finner litt inspirasjon i bladet jeg har hentet meg fra kundegruppen til frisørsalongen; Bo Bedre. 

IMG_7871.JPG

Ha en fin fin onsdag, dere💋