morsdag

IMG_8089.JPG

God morgen, alle fine der ute, spesielt til alle mammaer. I dag er det morsdag, og det er en dag for å gjøre litt ekstra stas på mor. Det er litt stas med slike «merkedager» syns jeg, ikke fordi at vi skal glemme å prissette resten av året, men man kan ikke spise kake å få blomster hver dag heller.

Det er ikke alle som er mamma, men alle har én, så dette er en dag som kan feires for alle.

mammaboken fra Pictureit.no. Morsdag
mammaboken fra Pictureit.no. Morsdag
mammaboken fra Pictureit.no. Morsdag
mammaboken fra Pictureit.no. Morsdag. En veldig koselig gave. Scrapbooking
mammaboken fra Pictureit.no. Morsdag. Hp Sprocket plus printer. Olympus Pen PL7 kamera.

Jeg nevnte tidligere i et innlegg at jeg syslet med en gave, og det var nemlig gaven til min mamma som hun skal få om noen få strakser. Jeg har laget en helt spesiell mammabok. De siste kveldene har jeg bladd gjennom mengder av albumer, printet ut bilder med min Hp Sprocket Plus printer og tenkt tilbake på opplevleser og minner vi har hadt opp gjennom årene som jeg ville nevne i denne boken. Jeg kjøpte den på pictureit.no og har nå fyllt den ut med bilder, tekst og litt annet spennende. Et kjempekoselig prosjekt å holde på med, men enda koseligere og endelig skal få gi den til henne.

mammaboken fra Pictureit.no. Morsdag
FullSizeRender.jpg
mammaboken fra Pictureit.no. Morsdag
LWScreenShot 2018-12-16 at 18.36.15.jpg

Fredrik har dratt på jobb og jeg og lille E skal gå oppover til mamma og pappa nå for en second breakfast. Jeg gleder meg sånn til å gi mammaen min denne gaven❤️

Jeg ønsker at alle skal kose seg i dag med de man er glade i.