Good vibes only

IMG_9317.JPG

Vi er nylig sjekket inn på noe som likner det fineste hotellrommet til Quality Hotell Gardermoen. Synd vi bare skal være her for å sove over en natt. Reisen hjem fra Gran Canaria har gått strøkent selv om vi fløy på den verste tiden til en ettåring mtp legging pluss at flyet var stappfullt så vi fikk ikke et ekstra sete. Nevnte jeg at på turen nedover var det én person som ikke boardet flyet og den personen hadde plass ved meg og Fredrik, som da resulterte i at jeg, Fredrik og lille E fikk treseteren for oss selv. -for en flaks å starte ferien med. 

IMG_9316.JPG
IMG_9319.JPEG
IMG_9313.JPG

Vel, da er vinterferien over for i år. Brunfargen fades, men minnene varer for alltid.

Og det ser ut som at vårplanene må vente litt på deg og at vi heller må frem med skiene igjen. Det er jo snø her. Jeg klager ikke. Det ser lovende ut for skipåske. Jeg legger med noen bilder som ble knipset før taxien hentet oss i dag. Ahh, good vibes! 

IMG_9315.JPG
IMG_9312.JPG
FullSizeRender.jpg
IMG_9309.JPG