Alltid godt å komme hjem

FullSizeRender.jpg

Mandag, jobb og snø... jeg har litt blåmandagsfølelse i dag. Jeg har gått rundt hele dagen å følt at noe ikke stemte. Jeg dobbeltsjekket at jeg hadde stilt frem klokken, jeg dobbeltsjekket bagen til lille E og min veske for å være sikker på at alt ble med. Men enda har jeg ikke gått på en brøler, så det må bare være følelsen.

FullSizeRender.jpg

Det var så godt å komme hjem i går. Ekstra digg å komme hjem midt på dagen slik at man får begynt å pakket ut å vasket klær. Alle mann var så slitne så vi tok oss en liten dupp, noe som resulterte i en slitt forskjøvet rutine. Håper vi er back on track på de gode vanene vi har opparbeidet allerede fra i dag av.

FullSizeRender.jpg

Fredrik reiste rett ut på jobb i dag. Så nå har jeg mange kvelder for meg selv til å pusle med å lage feriebok av bildene vi har tatt og redigere sammen filmklippene fra ferien til en film.