Palmitos Park

Palmitos Park, Dyrepark på gran canaria

-Dyrepark på Gran Canaria-

En av dagene på Gran Canaria ble tilbringt langt inn på øya og litt i høyden, nærmere bestemt på Palmitos Park, som er en dyrepark. Helt siden jeg besøkte en dyrepark i Thailand for noen år tilbake sa jeg at jeg aldri skulle støtte en slik industri igjen. Men ut i fra det jeg hørte og leste på forhånd om denne parken, så skal dyrene her ha det veldig bra. -selv om ingen dyr burde vært innestengt i bur i det hele tatt. Vel, vi valgte å ta turen, og det ble en spennende opplevelse for stor  og liten. 

Palmitos Park, Dyrepark på gran canaria

Den første som møtte oss da vi entret inngangen var denne søte lille skapningen. 

IMG_9590.JPG

Rett etter møtte vi på denne, ikke like fin, men sjarmerende på sin måte. Det er rart hva pels gjør med oss mennesker. Med en gang dyrene har litt pels og er søte å se på får vi en omsorgsfølelse for de med en gang, selv om de er minst like farlige som dyrene uten pels som krokodiller, slanger osv.

IMG_9588.JPG
IMG_9593.JPG
Palmitos Park, Dyrepark på gran canaria
Palmitos Park, Dyrepark på gran canaria

Vi var på delfinshow. Jeg blir alltid like fascinert over at det går an å trene opp en fisk(!!)

Palmitos Park, delfinshow, Dyrepark på gran canaria

Palmitos Park, delfinshow, Dyrepark på gran canaria

IMG_9591.JPG

Dyreparken hadde eget orkidé- og sommerfuglarium. Her kunne vi se de fineste orkidéene og de største sommerfuglene. Jeg fikk desverre ikke tatt noen bildet av sommerfuglene da jeg var mere opptatt av å filme de. 

IMG_9587.JPG
IMG_9584.JPG

Vi spiste lunsj i parkens restaurant. Og sett bort i fra at spanjolene ikke har fortsatt seg på effektivitet, dog køkultur, var det veldig bra her. 

IMG_9583.JPG

Og så tilbake til reptilene. Jeg har frysninger enda. Disse (stakkars) dyrene har jeg desverre ingen ting til overs for. Men det er bra vi er forskjellige. -Fredrik kunne sikkert stått der enda. Hehe, neida, jo, nei!

IMG_9582.JPG
IMG_9581.JPG
IMG_9580.JPG

Vi var også på et fuleshow. Deltakerne var både tropiske fugler og rovfugler. Og igjen; hvordan i alle dager kan man trene opp en fugl, en ørn liksom!!! Den gikk og fløy på kommando. 

IMG_9597.JPG
IMG_9599.JPG
IMG_9598.JPG