Turist i egen by

IMG_9650.JPG

God søndagsmorgen. Det et fortsatt tidlig til søndag å være, men frokosten er i magen til meg og lille, dyna er dratt på sofaen og Barne-TV står på. Jeg så min mulighet til å oppdatere bloggen. 

IMG_9651.JPG

-Sunnbåten Framnes-

I går hadde jeg lørdagsfri og det hele ble som en «turist i egen by» -opplevelse. Jeg og en kollega som også har fått barn dro først på bestemors hage før vi møtte fadderen til lille E og tok sundbåten (den fine, gammeldagse med navn Framnes) hele veien rundt. Jeg kan ikke huske sist jeg tok sundbåten og det ble lille E’s første tur med den. Det er gratis sundbåt på lørdager og det var det mange som benyttet seg av. Kjempekoselig. 

IMG_9652.JPG
IMG_9653.JPG

Apropos tights. Husker dere at jeg nevnte tidligere hvor lenge jeg letet etter den perfekte vintertightsen med fleece inni(?) jeg må oppdatere der, for jeg har funnet en ny favoritt. Nemlig denne fra Norrøna. Den er er drøm å ha på. Både alene og som baselayer til en skallbukse for skiturer. Jeg fant den på sportsbutikken på Gardermoen og den ropte navnet mitt sammen med litt annet tilbehør. Jeg prøvde å ta en liten flatlays av det hele og både ei lita ei hadde veldig lyst å ta tilbake sitt hodebånd og en en hund hadde veldig lyst å bruke den rød genseren som teppe. Så ei barnehånd og litt hundepels var umulig å ikke få med på bildet❤️

-Norrøna-

norrøna fleecejakke, tights, sokker og hodebånd
norrøna fleecejakke, tights, sokker og hodebånd
norrøna fleecejakke, tights, sokker og hodebånd
klar for tur med klær fra norrøna