Naked cake

IMG_9700.JPG

Her kommer bilder fra selskapet på lørdag. -Selskapet alle ble dødsens dårlig av. Neida, joda, nesten. Haha, huff!  Vi har tatt kontakt med både butikken som solgte maten og Mattilsynet og jeg er spent på resultatet der. Det skal bmi interessant å se om de finner noe og om vi får noen svar på hva vi har fått i oss.

Jeg skal ikke dele noen oppskrift med dere i tilfelle det var maten. Men litt inspirasjon må jeg dele. For jeg fikk endelig prøvd med på å lage en naked cake, noe jeg har ventet på rett anledning til lenge.  Den kunne alltids blitt penere og mer strøken. Jeg laget vel litt for lite smørkrem. Jeg kunne kuttet ut et par lag, men jeg ville fullføre seks etg, hehe.  men jeg ble ganske fornøyd. Vårlige vibber fikk den også. 

IMG_9710.JPG
IMG_9702.JPG

Sjekk denne planten her!!! Jeg gikk forbi den på mester grønn og visste med en gang at denne måtte jeg gi til mamma. Klassiske få blader som spretter opp fra ei nøtt. Så kul. Mulig jeg er blitt vel sydlig inspirert, men jeg syns denne var så fin. Jeg kjøpte med det fuglparet fra Kaj Boiesen som jeg tenkte skulle stå på nøtta, men de ble desverre ikke med på bildet. 

IMG_9704.JPG
IMG_9706.JPG

Mamma hadde pyntet bordet så fint. Igjen! Denne gangen hadde hun klippet av stilken på rosene slik at det bare bare rosetten igjen og de lå å fløt i vann i denne svarte vasen, matchende med de to små med lys i. 

IMG_9708.JPG
IMG_9705.JPG
IMG_9714.JPG

Det var ei som var spent på kaka, å klarte ikke å holde pekefingern unna❤️

IMG_9709.JPG
IMG_9703.JPG
IMG_9713.JPG