På etterskudd

IMG_9690.JPG

Hei, dere! Mitt fravær på bloggen skyldes spysyka. Jeg har ligget rett ut i 24 timer. Og det er ikke bare meg, men hele familien har stått på knær å ropt på elgen i tur og orden. Så vi måtte faktisk stenge salongen i går. Jeg tror ikke at vi er blitt smittet av det som går, men rett og slett matforgiftet. På lørdag var vi i selskap til mamma og alle som spiste middag rundt bordet har ligget rett ut. Lille E fikk det heldigvis ikke, da hun spiste ei brødskive på forhånd og ikke spiste så mye i selve selskapet. Fredrik var fortsatt ute offshore så han ble heller ikke syk. Og det er litt av grunnen til at jeg tror det er matforgiftning og ikke noe annet,  for det skal godt gjøres å bo i samme hus uten å smitte hverandre. For ja, bank i bordet, han har ikke fått det enda.  For noe dritt altså! Kan ikke huske sist jeg var så dårlig og kastet opp så mye. Hele kroppen skalv og alle muskler og ledd verket. Og for å ikke snakke om hvor mye på etterskudd man kommer med alt bare man tar en uplanlagt dag «off» 

Det er ikke blitt tatt mange bilder den siste dagen så legger med noen koselige bilder av litt kjøkkenlek. Det er ei som trøyer seg godt på eget kjøkken. Spesielt hvis hun får litt «ekte» vann å leke med.  

IMG_9689.JPG
FullSizeRender.jpg
IMG_9691.JPG
IMG_9692.JPG
IMG_9694.JPG
IMG_9695.JPG
IMG_9698.JPG
IMG_9696.JPG
IMG_9697.JPG