ny spisestue

-sixbondstreet-

rund spisestue fra sixbondstreet, stoler i velour fra skeidar. Nordisk hjem. Hengelampe, bolia

Endelig skal jeg benytte anledningen til å vise frem våres nye spisestue. Vi har som sakt ikke vært helt fornøyd med spisestueløsningen vår her hjemme siden vi flyttet inn og har siden da vært på jakt etter en ny. Dette er noe vi har brukt veldig lang tid på og ikke forhastet oss med. Valget falt tilslutt på et rundt utslagsbord. Det er utrolig hvor mye større plassen virker når man har et rundt bord. Og bare muligheten med å ha det mindre i hverdagen for å så slå det ut til selskaper og storbesøk er genialt når man ikke har så stor spisestue at man kan ha et to meters langt bord med tolv stoler stående hele tiden. Dessuten er det faktisk veldig koselig å sitte rundt et rundt bord, har jeg funnet ut. -ingen blir sittende på enden liksom.

rund spisestue fra sixbondstreet, stoler i velour fra skeidar. Nordisk hjem.
rund spisestue fra sixbondstreet, stoler i velour fra skeidar. Nordisk hjem.
rund spisestue fra sixbondstreet, stoler i velour fra skeidar. Nordisk hjem.

Vi mangler fortsatt en skjenk til oppbevaring av servise. Nå står alt serviset vårt midlertidig i kjøkkenskapene, som vi utrolig nok fikk plass til, så noe skjenk er ikke et must asap. Men det er veldig fint å ha et sett, syns jeg, og å ha finservise og vinglass separert fra hverdagsserviset. Bordet er fra sixbondstreet og diameteren er 140 cm med èn innleggsplate. Når det er utslått blir det 190 langt.

rund spisestue fra sixbondstreet, stoler i velour fra skeidar. Nordisk hjem.
rund spisestue fra sixbondstreet, stoler i velour fra skeidar. Nordisk hjem.

Stolene vi valgte er fra Skeidar. Jeg er veldig fornøyd med disse stolene. De er nette og har et stilrent design med sine enkle ben, samtidig som de føles litt store. Er veldig stødige og gir god sittekomfort. Fargen passet perfekt med resten av fargene i stua. Vi kjøpte tilsammen ti stoler slik at alle skal ha likedane stoler når vi slår ut bordet.

Gleder meg ekstra mye til å dekke bordet til neste anledning nå. Jeg har forresten laget en egen “temarunding” på instagram hvor jeg samler alle bildene fra bordekkinger jeg har gjort. //karinagregersen

rund spisestue fra sixbondstreet, stoler i velour fra skeidar. Nordisk hjem.