produkter hos Stinas

IMG_9738.JPG

Som mange kanskje har fått med seg har vi byttet hovedleverandør på produkter og fargene våre, samtidig som vi har tatt med oss det beste fra den forrige. Med mange års erfaring i faget får man testet en del produkter og farger og kan da velge ut det som passer vår kundegruppe best. Og jobbe med gode produkter i salongen er et must for å oppnå ønsket resultat, og like viktig er det at kunden har mulighet til å kjøpe med seg de samme produktene hjem for å få til det samme resultatet hjemme.

IMG_9735.JPG
IMG_9736.JPG
IMG_9737.JPG

Produktene vi fører er fra Keune og de har alt fra hårfarger, hårpleie til hår og hodebunn, styling, en grønn serie og en egen serie spesielt utviklet for herrer. Alle shampoer og conditionere fra Keune er bygget opp med de samme ingrediensene som er Jern, Sink, Magnesium, Kobber og Silisium som er viktige ingredienser for å opprettholde en fin balanse og et normalt hår. Å ha riktig kosthold for at kroppen skal fungere, kan sammenliknes med å ha riktig shampoo til håret for at håret skal holde seg sunt, friskt og pent. Og når man vet at shampooen inneholder dette kan man velge type ut i fra eget ønske og behov som kan være for farget hår, for stripet hår, for krøllet hår osv.

IMG_9740.JPG
IMG_9746.JPG

Vi har produkter og hårstylere fra GHD, som vi har jobbet lenge med og er fornøyde med. PS, den varmebeskyttende sprayen til GHD dufter fantastisk.

IMG_9750.JPG
IMG_9745.JPG

Vi har Bio+ Serien til Cutrin som er spesielt utviklet for nordisk hår og hodebunn og hjelper deg med alle typer hodebunnsproblemer. Husk at hodebunnen er førsteprioritet om håret og hodebunnen ikke er som den skal. En hodebunn i ubalanse vil aldri produsere et friskt og fint hår.

IMG_9744.JPG

Vi valgte også å ta med oss Teatree fra Cutrin videre som er shampoo, conditioner og kur-serie. Produktene er bygget på Tea Tree olje som er kjent som en god ingrediens med antiseptisk virkning. Oljen blir tatt fra regnskogen i Nord-amerika, men gir tilbake i form av ny beplantning.

IMG_9742.JPG
IMG_9743.JPG

Vi tar hull i øre og nese (navlepiercing håper vi at kan begynne å ta igjen, hvis vi finner en god nok leverandør) Her har vi valgt Blomdahl fordi hulltakningssystemet er utviklet av en lege og alle produktene er steriliserte og utstyr som er i direkte kontakt med kunden er engangsbruks utstyr.

IMG_9741.JPG

Vi har shellac fra CND merket som er globalt ledende innen profesjonell negle-, hånd- og fotpleie. Vi sluttet med å legge forlengelse/gelenegler da dette skader naturneglen og gikk over til å kun ha shellac som heller beskytter den naturlige neglen og hjelper den med å vokse seg sterkere og lengre.

IMG_9739.JPG

Sminken vår er fra Frøya Cosmetics som er norskproduksert og som ikke tester på dyr.

IMG_9751.JPG

Vi har også en egen brynserie. Alt av produkter som trengs for å fikse dine øyenbryn, og disse er fra merket Bitch`n Brows som heller ikke tester på dyr.

IMG_1129.JPG
IMG_1127.JPG
IMG_9748.JPG
IMG_9749.JPG