Litt nytt til vogna

Emmaljunga NXT90 outdoor timber med winter seatliner

-emmaljunga NXT90 timber outdoor- 

Jeg har kjøpt litt nytt tilbehør til vognen til lille E. En liten vår-update, kan man si. Når jeg kjøpte vognen kjøpte jeg med stellevesken som hørte med den eldre modellen da denne var litt større og rommet mer. Men nå ser jeg ikke det samme behovet til en stelleveske og oppgraderte derfor til den stellevesken som hører til NXT-serien. Den er litt stivere og mer moderne(?) ikke så baggy med andre ord. Den kan også fint brukes som dataveske. 

Emmaljunga NXT90 outdoor timber med winter seatliner
Emmaljunga NXT90 outdoor timber med winter seatliner
Emmaljunga NXT90 outdoor timber med winter seatliner

Jeg har også kjøpt det som kalles for «winter seatliner» det er selve sittedelen og regntrekket som er föret. Litt ironisk at jeg kjøpte et vinterprodukt nå til våren men jeg tenkte som det at på vinteren så bruker jeg en vinterpose og da trengs ikke sittedelen å være föret, men nå til våren så skal vinterposen ut fra vognen og om jeg ikke bruker vårposen så er det veldig passende med bare dette föret og et godt teppe. Så jeg vil si at denne winter Seat lineren er perfekt til våren. Kan også nevne at denne ikke bare settes oppi sittedelen som er der fra før, men den erstattes med den som er orginal og festes med glidelås rundt hele, så den sitter som støpt i vognen. Teppet er fra merket Bugaboo og er en ull- og bambusblanding. -kjempedeilig! Det er så fint å matche bruntoner, beige toner og offewhite. Like fint i barnevognen som på antrekk. 

-winter Seatliner- 

Emmaljunga NXT90 outdoor timber med winter seatliner
Emmaljunga NXT90 outdoor timber med winter seatliner
Emmaljunga NXT90 outdoor timber med winter seatliner