Popcorn ?

IMG_9866.JPG

Lørdags formiddag og innedag. Vi har netopp vært vitne til at store hagl har banket mot ruten og det hørtes ganske likt ut som når popcorn poppes i en kasserolle. Vi har kokt oss grøt, den trofaste lørdagsgrøten vet dere, og det var ganske så koslelig å sitte inne å spise mens været stormet ute. 

IMG_9869.JPG
IMG_9876.JPG
IMG_9875.JPG
IMG_9877.JPG
FullSizeRender.jpg
IMG_9872.JPG

Jeg har noen ærender jeg skulle fått gjort unna i dag. Blandt annet å kjøpe mere fotopapir til min HP Sprocket Plus, for i morgen tenkte jeg å lage ferdig albumet til lille E. Altså ikke selve scrapbooking-prosjektet, men jeg har kjøpt en mini album som jeg skal lime inn bilder av alt som opptar henne for tiden og så skal vi lære navnene på det. En søt liten album som er hendig for små barnehender. Så en liten tur ut i uværet blir det nok. 

IMG_9871.JPG

Her ser dere også litt av den nye spisestuen vår. Jeg tenkte å vise den frem i som helhet i et eget innlegg.