back on track?

God morgen mandag, i kvelden. Dagen i dag har gått i ett sett, og jeg fikk ikke skrevet mandagsinnlegget her på bloggen før nå.

unspecified-15_ddb0e1aa-6c21-4cf9-981c-6820c48e87ba.jpg

Vel, den ene sykdommen har overlappet den andre her hos meg. Men nå er jeg på bedringens vei, og jeg krysser fingrene for at jeg skal få noen sykdomsfrie dager fremover. Jeg orker rett og slett ikke noe annet. Det er så tungt å være syk. Jeg er syk så sjeldent at jeg av og til faktisk tenker at jeg trenger å føle på å være litt syk, for det får meg til å tenke over hvor heldig jeg er som er frisk.

Det er ei ny uke, ny matkasse er levert på døra og gjørelisten skal krysses av litt etter litt. Det er snart påske og jeg har mange ting jeg vil arrangere og gjøre ut av det. Jeg skal fundere litt på hva jeg kan gjøre hva gjelder påskebakst, påskeegg, påskehare? og påskepynt.