Work & pleasure

IMG_9940.JPG

Frister har deadlines, og blandt annet ferien 2019 skal snart være satt. Det var på tide med et familiemøte for å planlegge nettopp ferie, arbeidsturnus og andre ting som vi har planer om å få gjennomført. Hehh, jeg og mamma må være de eneste frisørene som jobber turnus✌🏻

IMG_9943.JPG

 For å få et såpass stramt tidsskjema med masse planer og ideér gjennomførbart er vi avhengige av å jobbe «hånd i hanske», noe vi forsåvidt er ganske gode på i vår familie. Men som alt annet så trengs det planlegging. 

IMG_9939.JPG
IMG_9945.JPG
IMG_9941.JPG
IMG_9942.JPG

Vel, jeg og Fredrik diska opp med reker og hvitvin for anledningen. Det var et eller annet vårlig tegn som inntraff meg i morrest. For buksene jeg fant det naturlig å gå i var den lyse jeansen med hull i, sammen med en hvit lett bluse, samtidig som jeg fikk lyst på sommerens mest populære mat; reker og hvitvin.

IMG_9948.JPG
IMG_9944.JPG
IMG_9946.JPG