Enkelt og greit

IMG_9973.JPG

Fredagsinnlegget i dag kommer i form av speilselfie rett etter at dagens ansikt er malet på selv om øyene fortsatt ikke er helt våkne. Det ble bare slik i dag. Jeg hadde ikke såre annet å ta bilder av, for huset har jeg ikke rukket å vasket til helgen (kunne evt tatt bilde av én dags rot som forsåvidt ser ut som en hel ukes rot) men jeg syns ikke det tar seg ut, selv om mange kanskje finner det interessant å se på andres rot😂  Været ute er heller ikke noe å ta bilder av for det er grusomt. Det regner vannrett og blåser så hardt at hele huset rister. Det er vanskelig å unngå å tenke på at Fredrik er ute oppi helikopter nå. Men med HMS i høysetet så går det vel bra🤞🏻

IMG_9972.JPG
IMG_9980.JPEG
IMG_9975.JPG

Fredagen etter jobb og barnehage blir tilbringt innendørs med god middag og tente stearinlys og tv’en som underholding. Vel, etter at huset er shinet selvsakt.  

IMG_9974.JPG
IMG_9976.JPG