Vel fremme i Mogan

IMG_8918.JPG

Tolv timer tok det fra vi låste døra hjemme til vi låste opp døra her på denne såkalte junior Suiten. -rommene burde absolutt vært såpass, så jeg lurer på hvordan et vanlig hotellrom ser ut. Men nok om det. Tolv timer tok faktisk denne reisen, alt i alt. Men med den tolmodisgste og flinkeste jenta med på laget gikk det bare strøkent. 

IMG_8931.JPG

Det første vi gjorde etter at vi hadde installert oss på rommet var å finne noe mat. Haha, alltid sulten! Vi rakk å gå en liten runde rundt om på hotellet før det var kveld for lille E. Det er all inclusive på hotellet og heldigvis får vi lov til å ta med mat opp på rommet. Så om kveldene etter at lille E har sovnet går endten jeg eller Fredrik ned å henter middag på brett til oss som vi spiser endten på stua eller ute på terassen. 

IMG_8927.JPG
IMG_8928.JPG
IMG_8921.JPG

Klokka skal stilles en time tilbake så når lille E våknet 06.00 i dagtidlig var den egentlig bare 05.00 her. Litt i tidligste laget om jeg får være ærlig, men jeg hadde jo gledet meg som en liten unge til å ta med lille E rundt om på de forskjellige fasilitetene hotellet har å by på. -det var faktisk bedre her enn hva bildene viser, så det gikk helt fint å stå opp og starte dagen så tidlig. Vi var de første til frokost i dag og fikk plukke pålegget og skjære  i brødet først av alle. -tidligere har jeg sett etter hvor lenge frokosten varer, denne gangen måtte jeg se etter når den startet.  I dag har vi brukt dagen på å gjøre oss litt kjent både på hotellet og i Taurito, nærområdet. Vi har kjøpt inn litt must-haves til å ha i kjøleskapet og lekt oss litt på de forskjellige fasilitetene for barn. Gleder meg til en ny dag i morgen. 

IMG_8920.JPG
IMG_8923.JPG
IMG_8913.JPG
IMG_8934.JPEG
IMG_8927.JPG
IMG_8919.JPG
IMG_8932.JPG