Første sydenferie som familie

IMG_9048.JPG

Det er så givende og det gleder hjertet mitt så innmari å få gjøre pia mi så godt. Det gløder gjennom at hun koser seg halvveis i hjel her. Bare det å få sitte utendørs på solsenga i 23 grader, naken med kun et mykt teppe rundt seg, og spise is sammen med mammaen og pappaen sin. -og slik går dagene, med til å bare gjøre koselige ting sammen. Jeg skal gjøre alt i min makt for at lille E skal kose seg hvert eneste sekund her. Det gir meg så mye at hun har det bra. Ikke mistforstå meg. Det er ikke det at hun ikke har det bra i hverdagen og det er heller ikke det at jeg skal skjemme henne bort på iskrem og kaker for at hun skal ha det bra. Det handler mere om det å ha kvalitetstid sammen som en familie. Noe som lett kan bli litt glemt av i en travel hverdag med «tidsklemma» og gjøremål.

IMG_9051.JPG
IMG_9058.JPG
IMG_9056.JPG
IMG_9054.JPG
IMG_9059.JPG

Idag ble det en dag på stranda. Stranden er 50 meter fra hotellet så det var veldig greit å ha alt i umiddelbar nærhet etterhvert som forskjellige behov meldte seg. Gjett om det var ei som koste seg i sanden. Det å få makke med spade uten å ha votter opp til albuene må være en stor befrielse. Ettermiddagen tilbringte vi i Porto De Mogan. En kjempefin plass. Jeg tok mange fine bilder derfra. Fikk litt greske vibber, skal jeg være ærlig! 

IMG_9047.JPG
IMG_9044.JPG
IMG_9067.PNG
IMG_9069.PNG
IMG_9053.JPG

I morgen har vi planer om å besøke en dyrepark. 

IMG_9045.JPG
IMG_9046.JPG

-vi skrives🖤