Puerto Mogan

IMG_9136.JPG

Kystveien fra Taurito til Puerto Mogan var stengt grunnet steinras og vil tydeligvis aldri åpnes igjen. Det jobbes med å lage en tunnel tvers gjennom fjellet for øyeblikket. Per dags dato må man kjøre helt ut på hovedveien for å komme seg til neste dal som tar nærmere tretti minutter. Jeg trodde, helt til nå at Mogan var en plass på Gran Canaria på lik linje som Porto Rico, Arguiniguin, Amadores osv, men Mogan er visst hele region/kommunen til disse byene. Men Puerto Mogan er en «by» på lik linje med overnevnte plasser. 

IMG_9135.JPG
IMG_9138.JPG
IMG_9146.JPG
IMG_9139.JPG

 

Vel, det var verdt det. Puerto Mogan var så  fint. Jeg fikk litt greske vibber av hele besøket. Jeg vet ikke om det var de hvite murhusene med blå karmer som gjorde det, eller om det var noe annet som jeg ikke klarer å sette fingeren på. Jeg drømmer om å kjøpe leilighet her. Kun en flybillett 5,5 timer unna sol og varme året rundt!!! Hvor digg hadde ikke det vært. 

IMG_9140.JPG

Vi gikk litt rundt. Først en liten bomtur innom shoppingsenteret. Der var det lite folk, og sikkert noe som kan kalles for turist-felle nummer én, jeg vet ikke! Men når vi vendte snuten mot havna oppdaget vi hvor fantastisk denne plassen var. Ved havna, strandpromenaden, tok vi en smoothie på en restaurant som heter Café de Paris. Veldig vellykket. Akkurat denne caféen minte meg veldig om Miami... -selv om den het café de Paris og burde mint meg om Paris. Vel, jeg kan ikke si at jeg har opplevd Paris på ordentlig. Da jeg var der, var det i forbindelse med verdensmesterskapet i konkurranse-frisering og tiden gikk for det meste i konkurransehallen og på hotellet. Vi var ute å spiste én gang, og shoppingen vi rakk mellom slagene var på to timer eller noe sånt. Jeg må tilbake dit for å oppleve byen på ordentlig. 

IMG_9142.JPG
IMG_9143.JPG
IMG_9144.JPG
IMG_9145.JPG
IMG_9151.JPG
IMG_9154.JPG
IMG_9153.JPG
IMG_9150.JPG
IMG_9149.JPG