Coffee ‘n Bikini

IMG_9204.PNG

Det er så deilig å drikke kaffen i bikini, og trille rundt med reisevogna kun iført lette sommerklær. Det faktum at det snør hjemme, er surrealistisk nå. 

IMG_9206.PNG

I dag har vi vært på badelandet som finner sted rett over gata til hotellet vi bor på. Der var det sklier for både liten og stor. -og gjett hvem som fikk kjenne på litt adrenalin igjen i dag...(?) det kilte godt i magen i det jeg rente nedover nesten vektløs for å så treffe et isende kaldt vann. «Peeling» på rompe og rygg ble det også. Disse skøytene i skliene er rimelig harde mot huden.

IMG_9205.PNG
IMG_9209.JPEG
IMG_9220.PNG

Vi dro tilbake til hotellet for lunsj og lille E’ formiddagsdupp. Mens hun sov ble det en ekstra lang lunsj etterfulgt av en god kopp kaffe på meg og Fredrik.

I skrivende stund er Fredrik nede å henter mat til oss. I kveld er det mexikansk aften på hotellet, så jeg gleder meg til en god hjemmelaget tomatsalsa, med diverse annet (kanskje litt fremmed tacotilbehør) og ikke minst den beste avokadoen, her oppe på terrassen.

IMG_9200.JPG