1 april

FullSizeRender.jpg

Jeg har ikke noen aprilsnar-spøk å komme med til dere, men det hadde barnehagen. Jeg ler litt flaut enda. Sent i går kveld kom det en infomelding fra barnehagen om at vannet var stengt av i dag og at hver enkelt måtte ta med seg en 0,5 eller 1,5 liters flaske med vann for å hjelpe de slik at dem slapp å stenge barnehagen. Jeg syns dette hørtes rart ut, og så for meg at dem skulle begynne å blande sammen vannet fra alle sammen for å kunne lage til dagens middag. Men hva gjør man ikke for barna sine, så vi stilte opp med vann (selvfølgelig med litt ekstra for å være sikker på at dem skulle få nok til både stell og drikkevann), som veldig mange andre også gjorde. Og der ble vi møtt med dagens aprilsnarspøk.

dalabukta, Hvablikk, Kristiansund
dalabukta, Hvablikk, Kristiansund

Bildene jeg vil dele med dere i dag er fra gårsdagen. En fin dag med familien hvor vi blant annet var ute å så på bølgene og havet. Det fascinerer både store og små.

Hav og bølger i Dalabukta
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
Hav og bølger i Dalabukta