Påskeparty

IMG_0543.JPG

Jeg har lyst å gå til innkjøp av et finservise i påsketema, men har ikke funnet det rette enda. Så inntil videre blir det papp (haha) noen syns det er stas at tallerkenen har ører hvertfall. Jeg skal innrømme at jeg gledet meg til å dekke bordet med dette i dagtidlig. -lenge leve barnslige mennsesker. 

IMG_0544.JPG
IMG_0545.JPG
IMG_0546.JPG
IMG_0553.JPG

Men blandt all pappen fant jeg dette søte litt nostalgiske settet i bambus som ble lille E sitt.  

IMG_0548.JPG

Jeg har laget ferdig påskeegget til lille, og skal nå ut å gjemme det. Påskeegginnholdet ble en blanding av frukt, hjemmelaget godis og litt kjøpt godis.

IMG_0551.JPG
IMG_0550.JPG
IMG_0549.JPG

Jeg vil ikke gå i detaljer på hva som er i posene siden så mange har meninger om hva man bør/skal/kan gi en ettåring av godis. Det får være opp til hver enkelt mener jeg. Alle mammaer og pappaer vil selvsakt det beste for barnet sitt, og da er det dét valget som er det beste for barnet ditt. 

IMG_0555.JPG
IMG_0556.JPG
IMG_0554.JPG
IMG_0552.JPG
IMG_0526.JPG


 Frokosten er for lengst i magen og vi har tilbringt formiddagen utendørs. -Vasking av bil og skrubbing av grill. Kanskje får vi lakt den første pølsen på grillen i dag. Ønsker alle en kjempefin søndag.