Runde former

IMG_0427.JPG

-interiørsnakk-

IMG_0428.JPG

Jeg har en greie for runde former har jeg funnet ut. Litt ironisk med tanke på at vi bor i en funkisbolig som er kjent for sine rette linjer.  

IMG_0429.JPG
IMG_0474.JPG
IMG_0476.JPG

I det siste har jeg gått til innkjøp av bare runde ting følte jeg måtte ha et lite sammendrag😅 selv om ting har en rund form så føler jeg likevel at de er litt edgy, gir det mening? 

IMG_0478.JPG

Den skandinaviske stilen står fortsatt sterkt med et organisk og enkelt uttrykk. Men det skal også gjerne ha et innslag av 70-tallet med smaragdfarger, runde former og spennende mønster.

IMG_0484.JPG

Velur som har vært trendy en god stund er ikke på vei ut – så her er det bare å kapre ditt yndlingsmøbel i det deilige materialet.

Mørkt interiør har tatt interiørelskere med storm. Fargepalettene blir tøffere, og de som har sverget til hvitt, beige eller grått i en årrekke, tør nå satse på koksgrått og svart. Blå er blitt den nye nøytral.

IMG_0485.JPG

Rått og solid

Skandinavisk design har tatt en helt ny retning når det gjelder fargeskala, materialer og former. Håndlagde objekter, røffe kanter, ujevne overflater og upolerte materialer, som ser ut som om de er hentet rett ut fra et lite verksted, blir mer framtredende. Det mørke og maskuline skal være gjennomgående, og det skal synes på elementene at de ikke er masseproduserte, men unike kunstverk.

IMG_0482.JPG

Nye flater

Vi maler en større del av rommet i nye valører. Lister, dørkarmer, dører, vinduskarmer og tak trenger ikke lenger å være hvite. Nå er ofte alt malt i samme farge, eller to harmonerende toner, som her. 

IMG_0480.JPG
IMG_0475.JPG

Sofistikert og dempet

Mørke kjøkkeninnredninger tar over for de hvite og lys grå. Helst med puddermatte fronter, gjerne med kalkstruktur. Vi sverger til et interiør med matte flater også på gulv og vegger, med innslag av blanke metaller og glass for å friske opp.

IMG_0472.JPG

Edgy og stilsikkert

Svarte møbler og tekstiler gjør også sitt inntog, og blir mye brukt for å skape tyngde og balanse i et lysere interiør. Er rommet innredet i nøytrale farger med lyst treverk, vil svarte elementer stramme opp uttrykket og gjøre rommet mer interessant.

IMG_0479.JPG
IMG_0483.JPG
IMG_0473.JPG