Fresh air

IMG_0562.JPG

For en dag, og for et påskevær vi har. Jeg krysser fingrene for at det skal vare. I dag har vi fått gjort så mye. Vi har vasket alle (nesten alle) vinduene utvendig og innvendig. Vi har vasket bil, satt ut terassemøblene, gjort ren grillen, ooog grillet den første pølsa. Vi kjørte også en tur ned til byen for en is. Det eneste som måtte vike var turningen til lille E. Jeg må si at jeg er ikke helt i toppform og da blir jeg fortere sliten enn ellers og så meg derfor ikke mål på å dra på turningen i dag etter alt det andre som vi hadde gjennomført her hjemme.  

Vel, følger du med på påskekrimmen? Vi hadde store planer om det, men den begynner jo ikke før halv elleve om kveldene! -Jeg er på vei til å legge meg da. Du vet du er småbarn(s) foreldre når du syns påskekrimmen begynner for sent til å se den. 

IMG_0560.JPG

Sengen har fått nytt trekk, og noen mye farger har inntatt soverommet. Nei, det er ikke gult for påske.  Hehe. Men noen blå puter, et sengeteppe og et par nye håndduker i samme farge. 

IMG_0559.JPG
IMG_0558.JPG
IMG_0561.JPG

Nå er vi kommet så langt utpå året at vi skimter mer og mer til solnedgangen for hver dag som går. Solen farger himmelen i de fineste fargene og gir oss et nytt maleri på soverommet hver kveld. 

IMG_0588.JPG