Gult for påske

FullSizeRender.jpg

Se på disse fine antrekksettene. Det passet så bra at lille E trengte noen nye bodyer nå for da kunne jeg benytte sjansen til å kjøpe noen i gul som passer til påsken.  Jeg har letet overalt etter gul strømpebukse, men det var ikke å finne. 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

 Å se på det søte (kule) regnsettet her. Jeg kjøpte det på EBay gentlig bare for moro skyld, for støvlene har ikke akkurat den beste komforten, men det er stas og gå med ender på føttene. Det er ikke disse vi bruker til å gå tur i regnet med med andre ord. Men kun for å plaske 2 minutter med i dammene ute når det regner. Paraplyen er litt genial for den taes på som ei hette og ringen rundt blir da som et telt/parasoll? rundt kroppen. Så du den filmsnutten på Facebook kanskje? Der var der jeg fikk øye på dette settet. Det var en liten kid som løp så glad rundt omkring på en parkeringsplass med dette på seg. -så søt! 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg