Te

IMG_0162.JPG

Jeg tar meg selv i å drikke altfor mye kaffe. Jeg tenker at jeg bør bytte ut et par kopper kaffe med te. Vel og merke koffeinfri te. Jeg ble ops på dette i graviditeten at mange typer te også inneholder koffein, så det er viktig å sjekke ut. I matkassen forrige uke bestilte jeg frokostprodukter å fikk øye på denne te’en i lista. Den var så god. En sterk smak av skogsbær.

IMG_0163.JPG
IMG_0164.JPG

Vel, denne uken er Fredrik reist bort på kurs så det er jeg som holder fortet hjemme, samt på frisørsalongen. Her gjelder det å legge seg tidlig og være uthvilt og fit for fight til alt som kan oppstå for det er travle dager med hushold, en ettåring, en hund og fulle dager på jobb så det er lite tid til overs mellom slagene og jeg er helt avhengig av at alt går strøkent. Jeg har ingen tid å miste før tidsklemma tar meg. Så litt kaffe for å holde hodet i fokus må derfor til disse dagene. Jeg får skjerpe meg til neste uke. 

IMG_0165.JPG

Men jeg har funnet at at jeg drikker mindre kaffe på sommerhalvåret, da blir den varme kaffen automatisk byttet ut med kaldere drikker som smoothies og milkshake uten at jeg tenker over det. Så mye ordner seg selv nå som vi går mot varmere og lysere tider. Gud som jeg gleder meg til det. Alt blir så mye lettere da. Og så mye tid vi sparer på å ikke trenge å kle opp alle mann som marsboere før vi skal ut døra.