Tvillingdåp

FullSizeRender.jpg

  «To små fjes med bollekinn lyser blidt med åpne sinn.
Fire føtter, fire hender,
to små søte bestevenner.
Dobbel glede, sang og latter. De største fine skatter»

IMG_0906.JPG

På lørdagen var vi i dåp til skjønneste tvillingene Nora og Jonas. -mine søte små søskenbarn. Det er noe spesielt med tvillinger. Det må føles så trygt. Å møte verden tosammen. Å alltid ha sin tvilling ved sin side. Noen som alltid vil forstå deg. Det er noe i ordtaket «delt sorg og dobbel glede»

IMG_0887.JPG
IMG_0907.JPG
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
IMG_0893.JPG
IMG_0911.JPG
IMG_0892.JPG
IMG_0913.JPG

Lokalet var pyntet så fint og delikat, der hvor gammelrosa og mintgrønn gikk igjen. Tante Nina vet å finne balansegangen mellom for lite og for mye, for her var det akkurat perfekt. -jeg har noe å lære her, for jeg har lett for å krysse linja over på «too much» -siden når det gjelder å pynte. Note to self!

IMG_0891.JPG
IMG_0888.JPG
IMG_0889.JPG
IMG_0894.JPG

Værgudene var på vår side og gav oss strålende sommervær. Vi koste oss lenge med god mat etterfulgt av kaker, før jeg og lille måtte finne senga. Hun la seg på ene siden av dobbeltsengen og klappet på puten ved siden av og sa: «mamma lalla» Det lengste lille E har vært borte fra meg de siste fire dagene er når hun har sittet i barnesetet og jeg i førersetet❤️så koselig, jeg elsker det. En liten Flashback fra nyfødtperioden har det vært. Vel, noe av grunnen til sistnevnte kan være fordi jeg valgte å reise uten vogn denne gangen, så det har blitt mye bæring. Jeg trodde ikke at jeg ville trenge vogn på denne turen, men jo, vi er fortsatt avhengig av å reise med vogn. Det er uansett veldig praktisk å ha en trillende veske med plass til et barn i, for herregud så mye man egentlig drasser rundt på når man har med barn. Reserve meg ditt og reserve meg datt. 

Det skal bli noe å komme tilbake til rutiner etter denne påsken. Jeg må innrømme at de har sklidd litt ut.

IMG_0909.JPG